"Energie is onzichtbaar.

De Qest heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie."

Gezondheidsklachten

  • Vermoeidheid (Burn-out)

  • Darmklachten

  • Concentratieproblemen

  • Ontstekingen 

  • Voedingsovergevoeligheden

  • Hoofdpijn 

  • Schimmelinfecties,Parasieten 

  • Of andere vage klachten???

Heb je last van één of meerdere van deze klachten?

Zit je niet zo lekker in je vel en heb je weinig energie?

Wil je een preventieve check van je gezondheid?

Kom kennismaken met Qest Bioresonantie!

Een consult wordt op ieders individuele behoeften

aangepast en is gericht op de activering van het

zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Er is ontzettend veel mogelijk.

We werken samen aan je gezondheid in de breedste

zin van het woord, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ben je nieuwsgierig wat de Qest (voorheen-Asyra Pro)

in jouw specifieke situatie kan betekenen? 

Neem dan contact met mij op! 

Je gezondheid wordt bepaald door ingewikkelde processen in je lichaam die in balans zouden moeten zijn. Bij disbalansen is de kans op ziekten groter. Ik meet de conditie van alle organen en systemen in je lichaam. Dit samen met online vragen lijsten geeft een beeld van je gezondheid en vitaliteit. Vervolgens gaan we op zoek en kijken we naar wat er nodig is om je organen, die uit balans zijn geraakt, weer in balans te brengen.

Wat is QEST Bioresonantie ?

Hoe Werkt Qest ?

Bij behandeling met Qest vindt er een pijnloze meeting plaats door het vasthouden van 2 koperen probes (handvaten). Wanneer het systeem disbalans meet wordt dit in een schema weergegeven.  

Dit is ook voor jouw zichtbaar op een beeldscherm. Qest gebruikt daarbij de ruim 100.000 frequenties die opgeslagen zijn in de database.

Dit geeft een beeld wat het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen.

Voeding & Qest ?


Klachten kunnen voortkomen uit een reactie op voeding. In de Qest zijn de frequenties van een groot assortiment aan voedingsmiddelen aanwezig.

 

Indien van toepassing kunnen we uitgebreid meten op welke voedingsmiddelen

je lichaam overgevoelig of intolerant reageert. Het tijdelijk weglaten van deze voeding maakt het mogelijk dat je na enkele weken deze voedingsmiddelen gewoon weer kunt eten.

Mogelijk vormt de voeding geen probleem. Dit zal de meting uitwijzen. In dat geval hoef je je niet aan specifieke voedingsadviezen te houden, hoewel gezonde en uitgebalanceerde voeding wel van groot belang is.

 

Veel van je dagelijkse voeding bevat onvoldoende vitaminen en mineralen om je gezondheid op peil te houden. Daarnaast leef je in een drukke maatschappij, waarin er veel van je verwacht wordt.

 

In een meting laat ik zien of er bepaalde vitaminen en/of mineralen tekorten zijn. Je krijgt dan eventueel extra ondersteuning in de vorm van supplementen. Ik werk met een selectie van hoogwaardige producten.

 

De supplementen die ik adviseer helpen je te ontgiften, je immuunsysteem in balans te brengen en eventuele tekorten aan te vullen. Een gezonde en evenwichtige voeding staat hierbij voorop.

 

Je kunt ook je eigen supplementen laten testen. Het is zeer zinvol om te weten of de producten die je zelf gebruikt ook goed voor je zijn.

Supplementen & Qest