"Energie is onzichtbaar.

De Qest heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie."

QEST Bioresonantie 

 

Je gezondheid wordt bepaald door ingewikkelde processen in je lichaam die in balans zouden moeten zijn. Als dit niet het geval is, wordt je eerder ziek. Ik kan je met behulp van de Qest meetapparatuur hierbij helpen. Ik meet de conditie van alle organen en systemen in je lichaam. Vervolgens zoeken we in de Qest databank naar wat er nodig is om je organen, die uit balans zijn geraakt, weer in balans te brengen.

Bio-energetisch

Met de Qest spoor ik via de energiebanen (meridianen) van je lichaam verstoringen en blokkades op. Dit doe ik met behulp van een computer gestuurd programma. De meting is erop gericht om deze blokkades op te heffen met behulp van een op maat gemaakte remedie (digitale homeopathie). De biofotonen laser geeft een goede start aan de veranderingen die je lichaam gaat doormaken. De op maat remedie krijg je mee naar huis om de veranderingen te continueren. Wanneer de energiebanen weer blokkadevrij zijn en de energie vrij kan stromen, zal je lichaam zichzelf weer gaan herstellen.

Voeding
Klachten kunnen voortkomen uit een reactie op voeding. In de Qest zijn de frequenties van een groot assortiment aan voedingsmiddelen aanwezig.

 

 

Indien van toepassing kunnen we uitgebreid meten op welke voedingsmiddelen je lichaam overgevoelig of intolerant reageert. Het tijdelijk weglaten van deze voeding maakt het mogelijk dat je na enkele weken deze voedingsmiddelen gewoon weer kunt eten.

Mogelijk vormt de voeding geen probleem. Dit zal de meting uitwijzen.

In dat geval hoef je je niet aan strenge voedingsadviezen te houden,

maar zal een kleine voedingstest voldoende zijn.

Supplementen


Veel van je dagelijkse voeding bevat onvoldoende vitaminen en mineralen om je gezondheid op peil te houden. Daarnaast leef je in een drukke maatschappij, waarin er veel van je verwacht wordt.

In een meting laat ik zien of er bepaalde vitaminen en/of mineralen tekorten zijn. Je krijgt dan eventueel extra ondersteuning in de vorm van supplementen. Ik werk met een selectie van hoogwaardige producten.

De supplementen die ik adviseer helpen je te ontgiften, je immuunsysteem in balans te brengen en eventuele tekorten aan te vullen. Een gezonde en evenwichtige voeding staat hierbij voorop.

Je kunt ook je eigen supplementen laten testen. Het is zeer zinvol om te weten of de producten die je zelf gebruikt ook goed voor je zijn.